Första hyresgästen klar i Svarta Diamanten i Högsbo

Acte Solutions är den första hyresgästen i Svenska Hus projektfastighet Svarta Diamanten i Högsbo.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-08-01 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fastigheten på A Odhners gata marknadsförs som "Svarta Diamanten".


Svenska Hus köpte fastigheten för ett och ett halvt år sedan och efter att ha färdigställt en nybyggd uthyrningsdepå till systerföretaget WHC, pågår nu ombyggnad av kontorshuset.

Acte Solutions ingår i börsnoterade Lagercrantz Group AB och är en av Sveriges främsta distributörer av kommunikationslösningar och "embedded hårdvara".

– Vi sitter i området i dag och trivs mycket bra här. Nu får vi ett helt nytt och fräscht kontor samt möjlighet att helt anpassa våra lokaler till vår verksamhet, säger Krister ­Hagström, chef för Acte Solutions i Göteborg.

Lediga lokaler i Högsbo-Sisjön!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

"Det finns en framtidstro kring Mölndal" "Det finns en framtidstro kring Mölndal" Stora projekt  på gång i Mölndal Stora projekt på gång i Mölndal Tre nya fyller upp Perukmakaren i centrala Göteborg Tre nya fyller upp Perukmakaren i centrala Göteborg Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg Glödhet fastighetsmarknad i Göteborg "Närheten skapar en enkelhet för företagarna i Högsbo-Sisjön" "Närheten skapar en enkelhet för företagarna i Högsbo-Sisjön" Sisjöminglet skapar affärer Sisjöminglet skapar affärer