Annonsera budskap

Genom att annonsera i Lokalnytts kanaler når ni de lokalintresserade slutkunderna. Vi erbjuder också möjligheten att målstyra ditt budskap – du kan själv välja om du vill vara synlig för alla eller enbart i anslutning till lokaler och sökningar i ett visst ämne eller geografiskt område.

Content Marketing

Lokalnytt är det naturliga vattenhålet för nyheter, analyser och inspirerande tips som rör kommersiella lokaler. Vill du berätta någonting om din verksamhet? På uppdrag producerar vi artiklar och bilder som för fram ditt budskap till rätt målgrupp.

Du får värdeskapande berättelser som till skillnad från traditionella lösningar kan delas, hittas via sökmotorer och ge värdefulla inlänkar till din webbplats.

Se specifikation och exempel på content marketing

Banners

Genom att använda Lokalnytts digitala reklamytor får du en oslagbar exponering av ditt varumärke. Våra banners har tydliga placeringar och ditt budskap får en naturlig plats i besökarens upplevelse.

Utöver att du kan styra i vilket sammanhang du vill synas kan budskapet optimeras för alla besökare oavsett om de surfar via dator, mobil eller surfplatta.

Se specifikation och exempel på banners

Kontakt

Lämna era kontaktuppgifter så hör vi av oss till er för att utforma en lösning som passar era behov.

Kontakt

Ante Maletic
+46 720 70 78 27
ante@fastighetssverige.se