Parmvägen 10A

Lager, 950 m2, StockholmEffektivt lager med lastkajer från två håll i Täby

Välkommen till Parmvägen 10A i Täby - en rymlig lagerlokal med ingång från två håll och utrustad med lastkajer. Lokalen har en imponerande takhöjd på ca 6,7 meter till nock, vilket ger gott om utrymme för lagring av produkter. Observera dock att det finns ventilations- och armaturer som går ner en bit och påverkar höjden något.

Lokalen sträcker sig över ca 950 kvm och kan enkelt delas upp för två olika verksamheter. Du kan hyra hela lokalen eller välja att hyra en mindre del av den. Oavsett vad du väljer så finns det gott om utrymme för att rymma din verksamhet.

En annan fördel med Parmvägen 10A är dess fantastiska läge. Etablerade företag som Lundgrens och Knivbrev ligger på samma gata, vilket ger en känsla av företagsamhet och goda affärsmöjligheter. Dessutom är området relativt nytt - ca 10 år gammalt - och ger en trevlig och fräsch känsla.

Sammanfattningsvis är Parmvägen 10A i Täby en utmärkt plats för företag som behöver en rymlig och flexibel lagerlokal med goda möjligheter till anpassning och anpassning till verksamhetens behov. Kontakta oss för att boka en visning idag!

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler