Hästhagsvägen 14

Industri/Lager, 1806 m2, Stockholm

Nyproducerat lager/logistik/produktionsytor vid E4!
Nu finns chansen att hyra nyproducerade verksamhetslokaler, som är optimala för olika typer av företag och verksamheter såsom lager, verkstad och lättare produktion. Beläget i Upplands Väsby, erbjuder detta område en utmärkt plats med närhet till E4an, vilket gör det lätt att nå andra städer och regioner.

Lokalen kombinerar en optimal plats med moderna och flexibla utrymmen som kan anpassas efter företagets behov. Med fokus på hållbarhet och miljövänliga lösningar ger denna lokal en möjlighet för företag att arbeta på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som de skapar en effektiv och bekväm arbetsmiljö för sina anställda.

Lokalen i byggnad 1 enligt det bifogade presentationsmaterialet. Med en total uthyrningsbar yta på 1 806 kvm, varav 162 kvm är reserverade för entresolplan, finns gott om utrymme för att anpassa och möta företagets behov. Entresolplanet ger en bra hybridlösning för att ha kontor och produktionen i samma fastighet. Lokalen har en invändig takhöjd på cirka 6,2 meter, vilket ger möjlighet till flexibilitet och rymd för olika typer av verksamheter. Utvändigt är lokalen utrustad med 4 lastportar.

Fastighetsägaren strävar efter att bygga med höga hållbarhetsambitioner, och därför kommer denna byggnad att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver-standard. Dessutom kommer taket att vara förberett för installation av solceller.

Välkomna på visning!

Omgivning

Närservice

Med närheten till E4an och bra kommunikationsmöjligheter är det också enkelt att ta sig till andra delar av staden och regionen. 5 minuter bort med bil så ligger Infra City som erbjuder all möjlig service man kan tänka sig. Restauranger, caféer, butiker och dagligvaruhandel. Det finns även ett större antal parkeringsplatser i anslutning till fastigheten som hyresgästen kan nyttja.

Kommunikationer


Trafikleder E4
Bussar Hållsplats Carlslund ca 200m, buss 524 & 545
Pendeltåg Upplands Väsby pendeltågsstation nås med buss ca 10 min

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Hästhagsvägen 14

Byggår

2024
Kontakta Annonsör

Gustav Hellströmer
070-963 46 71
gustav@newproperty.se


Kontakt

Gustav Hellströmer
Gustav Hellströmer
070-963 46 71

gustav@newproperty.se

New Property Group AB
Läs mer om New Property Group AB och deras 354 lediga lokaler
www.newproperty.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327594

Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler