Banérgatan 16

Kontor, 1904 m2, Stockholm

Sekelskifteskontor i stan
Välkommen till denna vackra lokal där sekelskiftet ska få möta det moderna i en varsam renovering. Här får ni som hyresgäst vara med och påverka för att skapa en trivsam och effektiv arbetsplats som passar er och era medarbetare. Här flyttar ni sedan in i ett vackert och trevligt kontor fördelat på gatuplan och plan 1, som karakteriseras av detaljer av tidstypisk charm och ett fantastiskt cityläge endast ett stenkast från Djurgården och Karlaplan. Den vackra byggnaden är dessutom miljöcertifierad med LEED Guld.

Ytorna består till stor del av luftiga kontorslandskap men här finns även rum för möten och mer fokuserat arbete. Vackra bågformade fönster, sobra färger och trägolv ger en lugn atmosfär, där även utsikten över stad och natur, hjälper till med fokus och inspiration.

Omgivning

Närservice

Fastigheten ligger i korsningen Banérgatan och Linnégatan. Här mitt på Östermalm finns allt ni behöver utanför dörren eller på bara några minuters promenadavstånd, såsom tunnelbana, bussar, Fältöversten, restauranger, gym, service och vattenpromenaden längs Strandvägen.

I kvarteret Garnisonen finns all service ni behöver, exempelvis; konferensservice, garage, tvätt för bil och cykel samt laddningsmöjligheter.

Kommunikationer


T-bana Karlaplans t-bana är ca 400 meter från fastigheten.
Bussar Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar kvarteret

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Banérgatan 16

Byggår

1886

Renoveringsår

2001

Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler