Vasavägen 86

Butik/Lager, 1489 m2, Stockholm

Lager och/eller produktionslokal med egen lastkaj

Generöst antal parkeringsplatser i garage och enkel tillgång till större vägar och kollektivtrafik.

Från och med 1 september eller enligt önskemål så finns nu möjlighet att flytta in i denna lokal som har nyttjats till posthantering.

Vi tror att lokalen kan passa många olika typer av verksamheter och det finns även möjlighet att hyra kompletterande lokaler våningen ovanför om behovet är större än bara denna lokal.

Inlastning sker via lastkaj/lasthiss.

Lokalen är i dag anpassad med omklädningsrum, lunchrum, kontorsrum och en större sorteringshall.

 

OMRÅDE/SERVICE

I fastigheten finns ett par restauranger och i närområdet ligger Lidingö centrum med dess restauranger och butiker.  Centrumet är under utveckling och det planeras för att skapa ytterligare ca 7 000 kvm handel, arbetsplatser, bostäder och cafè/restauranger. Området kring Galcohuset är naturvänligt och Stockby motionsgård erbjuder utomhusgym och upplysta motionsspår. 

 

KOMMUNIKATION

Det är enkelt att ta sig till Lidingö och det är lätt att parkera. Med bil tar resan in till stan ca 13 minuter och via norra länken har man lättillgänglig access till E4/E18/E20. Buss stannar utanför byggnaden och det tar ca 5 minuter att ta sig över bron till Ropsten där T-banans röda linje tar vid. Restiden mellan Ropsten och T-centralen är 8 minuter. Det är även cykelavstånd in till stan. 

 

 

 

 

 

 

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på tel 08-558 094 43.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler