Jungfruns gata 419

Butik/Kontor, 404 m2, Stockholm

Perfekt vårdlokal i hjärtat av Brandbergen Centrum – Din chans att skapa något speciellt!

Äntligen är nybygget klart, 400 lägenheter är klara och inflyttade samt nya och några äldre butikslokaler väntar på nya hyresgäster.

Är du på jakt efter en plats där du kan erbjuda högkvalitativ vård och samtidigt ha nära till all service? Då har du hittat rätt! Vi presenterar en fantastisk möjlighet att hyra en vårdlokal i Brandbergen Centrum.

Om lokalen

Denna rymliga och välplanerade vårdlokal om 404 kvm är idealisk för både etablerade vårdgivare och nya aktörer inom hälso- och sjukvårdssektorn. Lokalen har en modern och fräsch interiör, anpassad för att uppfylla alla krav för en effektiv och trygg vårdmiljö. Här finns

 

Läget

Brandbergen Centrum erbjuder en strategisk placering med utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket gör det enkelt för både personal och patienter att ta sig hit. Centrumet har ett brett utbud av service såsom

 

Varför Brandbergen Centrum?

Att etablera din vårdverksamhet i Brandbergen Centrum innebär inte bara en praktisk och bekväm lösning för dig och dina patienter, det ger också möjlighet att vara en del av ett växande samhälle med ett stort upptagningsområde.

Ta chansen att skapa en framgångsrik vårdpraktik i en lokal som har allt du behöver för att lyckas. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva denna fantastiska möjlighet själv!

Fler bilder kommer inom kort. 

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret, mail eller ring växeln på 08-558 094 40.

Ansvariga fastighetskonsulter

joanna@locusadvice.se, fredrik@locusadvice.se

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler