Dokument

Planskiss
Faktablad

Esplanaden 1

Kontor, 1354 m2, Stockholm, Sundbyberg

Nu finns möjligheten att hyra en modern, ljus och flexibel kontorslokal med fem meter i takhöjd mitt i centrala Sundbyberg!

Lokalen ligger på plan 4, högst upp i fastigheten och har stora industriella fönster vilket gör att man får ett fantastiskt ljusinsläpp. Med två entréer finns goda möjligheter till en extern och en intern del. Lokalen kommer att iordningställas i samråd med nästa hyresgäst.

Fastigheten har en större takterrass med vy över Fabriksparken och tillhörande mötesrum och pentry som enbart de tre hyresgästerna i denna fastighet får nyttja.

Esplanaden 1 är belägen i vårt område Fabriksparken som håller på att växa fram och där vi har fina restaurangaktörer och kanske Sundbybergs mysigaste vinbar.

Cykelparkering i anslutning till fastigheten och möjlighet till garageplats och utomhusparkering.

Omgivning

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Med det centrala läget med närhet till både E4 och E18, ger det en enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 8 minuter från Odenplan och Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Kontakta Annonsör

Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Sundbyberg

Liknande lediga lokaler i Sundbyberg