Esplanaden 1

Kontor, 1383 m2, Stockholm, Sundbyberg

Nu finns möjligheten att hyra en modern, ljus och flexibel kontorslokal med fem meter i takhöjd mitt i centrala Sundbyberg!

Lokalen ligger på plan 4 vilket är högst upp i fastigheten. Ljus och fin lokal med högt i tak och fina industrifönster. Med två entréer finns bra möjlighet till en extern och en intern del. Lokalen kommer att iordningställas i samråd med nästa hyresgäst.

Fastigheten har en större takterrass med vy över Fabriksparken och tillhörande mötesrum och pentry som enbart de tre hyresgästerna i denna fastighet får nyttja.

Esplanaden 1 är belägen i vårt område Fabriksparken som håller på att växa fram och där vi har fina restaurangaktörer som Tareq Taylor och Paul Svensson och en nyöppnad vinbar.

Cykelparkering i anslutning till fastigheten och möjlighet till garageplats och utomhusparkering.

Omgivning

Centralt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 10 minuter från Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Service

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Kontakta Annonsör

Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Sundbyberg