Vasagatan 13 A

Kontor, 230 m2, Stockholm, Sundbyberg

Välkommen till kontoret med en blandad planlösning och moderna ytskikt, högt upp i fastigheten med ett härligt ljusinsläpp. Lokalen består av mindre öppna landskap samt två mötesrum och ett välkomnande pentry.
I fastigheten finns dessutom en stor takterrass, inredd med härliga möbler i olika sittgrupper, vilket öppnar upp för möten eller bara för att äta lunch eller ta en kafferast i solen. I direkt anslutning återfinns ett stort mötesrum som du som hyresgäst kostnadsfritt kan boka.
När arbetsdagen är slut tar ni hissen ned och möts av Sundybergs mysigaste vinbar och andra trevliga restauranger.

Omgivning

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Med det centrala läget med närhet till både E4 och E18, ger det en enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 8 minuter från Odenplan och Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Kontakta Annonsör

Destiny Frostad
0722145501
destiny.frostad@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Sundbyberg