Vasagatan 14 C

Kontor, 680 m2, Stockholm, Sundbyberg

Koppartrådens sista kontorslokal är snart färdigställd, men än finns det tid att påverka ytskikt och känsla i den! Att vara första hyresgäst på plats har sina fördelar. Prioriterar ni att sitta i ett hälsocertifierat hus (Well) med öppna ytor, stora fönster med mycket ljus, högt i tak som ger volym och känsla, service i fastigheten, mycket bra kommunikationer och den senaste tekniken? Då har ni hittat hem!

Omgivning

SATS, Henkel, IKANO Bank, IKANO Bostad Mnemonic och Convendum blir närmaste grannar i huset. Hos Convendum finns möjlighet att hyra mötes- och konferensrum i olika storlekar eller arrangera events. De senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att flytta sina kontor till Sundbyberg. Läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Kommunikationer

Koppartråden och Fabriksparken ligger granne med Sundbybergs Centrum, "Staden i staden. Det betyder att du tar dig hit, hem, till mötet eller stan på ett ögonblick. Vad sägs om 8 minuter till Stockholm City och 6 minuter till Odenplan? Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss eller flygbuss – några steg och du är snart på det smidigaste färdmedlet mot din destination. Välkomna till Sundbyberg.

Kontakta Annonsör

Karin Johansson
08-573 657 11
karin.johansson@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Sundbyberg

Liknande lediga lokaler i Sundbyberg