Kämpegatan 4

Kontor, 300 - 762 m2, Göteborg, Centrum

Ett kontor i världsklass! Det bästa av två världar är när man kombinerar det industriella och tillsätter mjuka färger, tyger och lyx! Premiumlokal!

Välkommen till en kontorslokal i absolut toppklass, belägen i det eftertraktade Pagodenområdet. Här möts modern funktionalitet med industriell design och historisk charm i en byggnad från 1927. Denna exklusiva lokal erbjuder hela två plan med generösa ytor och en design som sticker ut – perfekt för det växande företaget som vill kombinera stil och effektivitet.

Lokalen är utrustad med stora, öppna kontorslandskap som ger flexibilitet och utrymme för kreativt arbete, samtidigt som ni har tillgång till flera separata mötesrum för att underlätta fokuserade diskussioner och samarbeten. För den som värdesätter en trivsam och inspirerande arbetsmiljö är detta kontor svårt att överträffa.

Vad som verkligen gör denna lokal unik är dess privata terrass – en stor, luftig yta för spontana möten, lunchpauser eller för att bara ta en paus i solen. En plats att låta kreativiteten flöda även utanför de fyra väggarna. Dessutom finns ett imponerande kök med gott om matplatser och en mysig braskamin, vilket skapar en atmosfär som bjuder in till sociala stunder och teambuilding.

Den egna entrén, komplett med hiss, ger en känsla av integritet och professionalism redan vid första anblicken. Här har ni möjligheten att verkligen sätta er egen prägel och skapa ett kontor som både speglar ert varumärke och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö för era anställda.

Detta är en kontorslokal för er som söker det lilla extra – en plats som inte bara är en arbetsplats, utan en destination för produktivitet och framgång. Missa inte chansen att etablera ert företag i en lokal som kombinerar exklusivitet, modern design och industriell karaktär på bästa möjliga sätt.

Omgivning

Omgivning/natur

Området kring Gullbergs Strand i Göteborg är en vacker och naturnära del av staden, beläget vid Göta älv. Här kombineras moderna bostäder med gröna ytor och vattennära promenadstråk, vilket skapar en inbjudande och trivsam atmosfär.

Gullbergs Strand har utvecklats till en populär plats för både boende och arbete, med en mix av lägenheter och kontorslokaler. Det finns flera restauranger och caféer längs strandpromenaden, där besökare kan njuta av utsikten över älven och stadens skyline.

Området är också känt för sina grönområden, vilket ger invånare och besökare möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter som promenader, cykling och picknickar. Den nära kopplingen till vattnet bidrar till en lugn och avkopplande miljö.

Gullbergs Strand har goda kommunikationer med kollektivtrafik, vilket gör det lätt att ta sig till Göteborgs centrum och andra delar av staden. Sammantaget är det en attraktiv och dynamisk del av Göteborg som erbjuder en balans mellan stadsliv och naturnära upplevelser.

Företag i närheten

We are More, Alten, Einride, The Techno Creatives, Metry, B3, Matchi

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns parkering med parkeringstillstånd och även garage. Cykelgarage

Närservice

Pagodenrestaurangen, Monopolet, poh keh, Poppels, gym, padel, Nordea Bank, Scandic Hotel Centralen

Övrigt


Byggår

1927

Renoveringsår

2020

Planlösning

Öppen planlösning med flera kontorsrum, mötesrum, telefonrum fördelat på 2 våningsplan. Härligt kök med matplats, terrass och öppen spis. Kontoret har egen ingång med egen hiss.
Första våningsplanet har en kontorsdel och en mötesdel med kaffestation andra våningen har en kontorsdel och kök med matplats och terrassen.


Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Ca 8 minuters promenad till centralstationen

Ventilation

FTX

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Linda Neidert

Linda Neidert