Kämpegatan 6

Kontor, 153 m2, Göteborg, Centrum

Nyrenoverat kontor i modern tappning med industriell känsla. Ett stenkast ifrån centralstationen och många bekvämligheter.

Nu finns en unik chans att hyra ett kontor på 153 kvm i de charmiga, historiska Vin & Sprit-lokalerna i Pagodenområdet. Denna lokal kombinerar rå industriell stil med modern komfort, vilket gör den till en perfekt arbetsplats för dig som vill ha en inspirerande och kreativ miljö.

Med sina robusta betonggolv och en stilfull industrivägg skapar lokalen en trendig, industriell atmosfär. Den öppna planlösningen ger ett luftigt arbetslandskap, och de två mötesrummen erbjuder gott om utrymme för både kreativa möten och viktiga presentationer. Här finns också ett modernt kök med matplats – en perfekt samlingspunkt för kollegorna. För extra bekvämlighet har lokalen en WC med dusch, vilket gör den välanpassad för en hektisk arbetsdag.

Området bjuder dessutom på flera trevliga lunchrestauranger, vilket gör det enkelt att ta en paus och njuta av god mat bara ett stenkast från kontoret. Välkommen till en unik arbetsplats där stil möter funktionalitet, bara minuter från Centralstationen och citypulsen!

 är en inspirerande företagsmiljö som kombinerar det bästa av industriell charm och moderna lösningar. I de historiska lokalerna, där Vin & Sprit och Swedish Match en gång huserade, har området utvecklats till över 40 000 kvm fräcka kontorslokaler med en rå, industriell stil som sticker ut. Här möts betong och puts på ett sätt som skapar en kreativ och inspirerande atmosfär – perfekt för företag som vill ha en unik och karakteristisk arbetsplats.

Lokalerna är smakfullt kombinerade med moderna kök och alla de faciliteter du förväntar dig i en toppmodern kontorsmiljö. Utöver detta erbjuder Pagodenområdet bekvämligheter som padelbana, ett fullt utrustat gym och ett rymligt cykelgarage, vilket gör det enkelt att leva en aktiv livsstil även under arbetsdagen. För en paus finns flera mysiga restauranger och kaféer precis runt hörnet.

Med ett perfekt läge bara 5 minuter från Centralstationen och en atmosfär som skiljer sig från mängden, är Pagodenområdet den självklara arbetsplatsen för företag som söker något utöver det vanliga. Välkommen till en arbetsplats med stil och karaktär!

Kontakta oss gärna för mer information och för att boka en visning! Detta vill ni inte missa!

Omgivning

Företag i närheten

Några av våra hyresgäster i området är Techno Creatives, Alten, Abako Arkitekter, B3 IT, Metry, Academic Work, Zimpler.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering i p-däck utanför

Närservice

Pagodenområdet erbjuder ett oslagbart läge mitt i hjärtat av Göteborg. Här har du närhet till både stadens puls och rogivande natur. Ett stenkast bort rinner Göta älv, med fantastiska promenadstråk längs kajerna där du kan njuta av utsikten över vattnet och hamnen. Perfekt för en lunchpromenad eller en avkopplande stund efter jobbet.

På bara några minuter når du Nordstan, ett av Sveriges största shoppingcenter, med ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Göteborgs centrum ligger även runt hörnet, vilket ger enkel tillgång till stadens kulturella utbud och affärsliv. Här finns också ett stort urval av lunchrestauranger, med allt från snabbmat till trendiga bistron, så du hittar alltid något som passar din smak.

Med sitt läge mellan stad och vatten är Pagodenområdet den perfekta platsen för dig som vill kombinera ett aktivt stadsliv med möjligheten till lugna, naturnära upplevelser.

Vägbeskrivning

Pagodenområdet ligger strategiskt placerat i centrala Göteborg, med enkel och smidig åtkomst oavsett om du kommer till fots, med bil eller kollektivtrafik. Från Göteborgs centralstation tar du dig hit på bara några minuter.

För den som kör bil finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten, och du har även direkt access till stora trafikleder som E6 och E45. Med spårvagnar och bussar i närheten är det enkelt att ta sig runt, oavsett om du ska vidare mot andra delar av staden eller utanför Göteborg. Omgiven av stadens puls, shopping och vackra promenadstråk längs älven, erbjuder Pagodenområdet tt oslagbart läge som kombinerar stadsliv och enkel tillgänglighet.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Gullbergsvass

Byggår

1930

Renoveringsår

2019

Våningsplan

3

Planlösning

Kontor i nyrenoverad industriell stil. Öppet landskap, två mötesrum samt modernt kök och WC med dusch.


Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

5 min promenad från centralstationen med all kommunikation.

Ventilation

Mekanisk ventilation med kyla

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Linda Neidert

Linda Neidert