Bygg Göta Göteborg AB

Bygg-Göta

Välkommen till Bygg-Göta. Vi bygger och förvaltar bostäder och lokaler i Göteborg.

Bygg-Göta är ett av Göteborgs större privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar ca 100 egna fastigheter, både bostadshus och kommersiella fastigheter i Göteborgsområdet. Beståndet består av totalt ca 1 700 bostadslägenheter och ca 650 lokaler om tillsammans ca 500 000 m2. Vi eftersträvar att erbjuda våra hyresgäster ändamålsenliga lägenheter och lokaler med god service och standard till konkurrensmässiga priser. Vår affärsidé är att förvalta våra fastigheter på ett sådant sätt att byggnadernas särart bevaras. Alla förändringar skall ske varsamt och med bevarad arkitektur och kvalitet.
Bygg Göta Göteborg AB
19 lediga lokaler
Bygg Göta Göteborg AB
Box 1095
40523 Göteborg
031-580640

Kontaktpersoner

Utvalda lokaler från Bygg Göta Göteborg AB

Lediga lokaler hos Bygg Göta Göteborg AB

Visa alla lokaler - Visa alla lokaler i Göteborg

Totalt har Bygg Göta Göteborg AB 19 lediga lokaler.

Stora Badhusgatan 18

Stora Badhusgatan 18

Kontor, 12 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Kontorshotell med eget rum på 12 kvm. Övriga utrymmen som kök, lounge, WC och mötesrum delas med andra hyresgäster. Kontorshotell med eget rum på 12 kvm. Övriga utrymmen som kök, lounge, WC och mötesrum delas med andra hyresgäster. 


Aminogatan 34

Aminogatan 34

Kontor, 105 - 286 m2, Göteborg

Trevlig kontorslokal i öppen planlösning. Fri parkering och stort konferensrum i ljusgård som nyttjas fritt av våra hyresgäster! Kontoren har lite olika utformning men alla är ljusa och trevligt kontor indelad i rum samt konferensrum. Samliga har förråd och tillång...


Lergöksgatan 10

Lergöksgatan 10

Kontor, 140 - 356 m2, Göteborg, Västra Frölunda

Trevlig ljus kontorslokal ett stenkast från Frölunda Torg ! Trevlig kontor i öppen planlösning med 2 WC och kök.


Exportgatan 1

Exportgatan 1

Butik, 142 m2, Göteborg, Hisingen

Butikslokal med stora skyltfönster, kundparkering utanför dörren och fantastiskt skylt läge mot E6. Butikslokal på 142 kvm. Passar bra som yrkesbutik med ett stort kluster av liknande verksamheter i området!  Litet pentry och WC.


Kämpegatan 6

Kämpegatan 6

Kontor, 144 - 334 m2, Göteborg, Centrum

Nyrenoverat kontor med industriell känsla, 5 min från centralstationen! Pagodenområdet- ett kvarter med ca 40 000 kvm industriella kontor, padelbana, gym, cykelgarage, mysiga restauranger och allt 5 min promenad från centralstationen ! Från industri till fräcka kontorslokaler med betong och...


Aminogatan 34

Aminogatan 34

Kontor, 145 m2, Göteborg

Trevlig kontorslokal i öppen planlösning. Fri parkering och stort konferensrum i ljusgård som nyttjas fritt av våra hyresgäster! Ett ljust och trevligt kontor indelad i rum samt konferensrum. Förråd, kök, WC/dusch. Tillgång till gemensam konferens i ljusgård som hyresgästerna nyttjar...


Magasinsgatan 35

Magasinsgatan 35

Kontor, 156 m2, Kungsbacka, Varla

Fint kontor nära Hede Fashion outlet. Kontoret är indelat i rum och har gemensamt kök, WC och konferens med andra hyresgäster.


Kungsgatan 10A

Kungsgatan 10A

Kontor, 175 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Trevlig kontorslokal inom Vallgraven. Lokalen är indelad i rum och storrum. Går att anpassa för ny hyresgäst. Trevlig kontorslokal inom Vallgraven. Lokalen är indelad i rum och storrum. Går att anpassa för ny hyresgäst. 


Exportgatan 1

Exportgatan 1

Kontor, 245 m2, Göteborg, Hisings-Backa

Trevlig och ljust kontor som är rumsindelat. Indelat i 11 rum samt större konferensrum och kök med matplats. 2 Wc samt dusch.


Nya Tingstadsgatan 1

Nya Tingstadsgatan 1

Butik, 267 m2, Göteborg, Hisings-Backa

Butik/kontor med lager och bra skyltmöjlighet mot E6 Lokalen ligger på bottenvåningen med en del som kan användas som butik eller kontor och den bakre delen kan användas som lager med dörr mot baksidan.


Magasinsgatan 35

Magasinsgatan 35

Kontor, 300 m2, Kungsbacka, Varla

Fint kontor nära Hede Fashion outlet. Kontoret är indelat i rum med kök, WC på våningsplanet och tillgång till dusch, stor matsal och konferens med andra hyresgäster.


Kämpegatan 8

Kämpegatan 8

Kontor, 504 m2, Göteborg, Centrum

Endast en lokal kvar i vårt vackra nybyggda kontorshus i Pagodenområdet. Gillar du det industriella? Då kommer du älska detta kontor! Nu fortsätter vi omvandlingen av Pagodenområdet! Under 2021 står det nya gårdshuset klart för inflyttning.  Ett vackert tegelhus i...


Gamla Tuvevägen 15C

Gamla Tuvevägen 15C

Lager, 535 m2, Göteborg, Backaplan

Lager på 535 kvm på bottenvåningen med bra port. Pentry, WC omklädning. Lager på 535 kvm på bottenvåningen. Lagerdelen har omklädning dusch och kök med matplats. Hög port. 


Exportgatan 1

Exportgatan 1

Butik, 539 m2, Göteborg, Hisingen

Butikslokal med stora skyltfönster, kundparkering utanför dörren och fantastiskt skylt läge mot E6. Butikslokal på 539 kvm med hörnläge. Passar bra som yrkesbutik med ett stort kluster av liknande verksamheter i området! Omklädning/dusch, kök finns i lokalen.


Torsgatan 5

Torsgatan 5

Kontor, 540 m2, Göteborg, Gullbergsvass

Fantastiskt kontor med gångavstånd från centralstationen, högt i tak och härlig industrikänsla! Fördelat på storrum och mindre kontor,  renoverat i industriell stil. Välkommen att kontakta oss för visning!


Stampgatan 15

Stampgatan 15

Kontor, 568 - 1418 m2, Göteborg, Centrum

Ljust och trevligt kontor med takterrass! Gångavstånd från centralstationen, evenemangsstråket och Odinsplatsen! Delbar från 568 till 850 kvm. Ytorna är delbara, möjlighet att hyra ett plan eller 2 plan. Kontoret ska renoveras så nästa hyresgäst har möjlighet att påverka planlösning...


Nya Tingstadsgatan 1

Nya Tingstadsgatan 1

Kontor, 610 m2, Göteborg, Hisingen

Kontor med otroligt skyltläge! Trevligt kontor, idag rumsindelat med möjlighet att göra vissa ytor till öppet landskap. Lokalen är belägen på våning 2 med hiss. Lokalen består idag av enskilda kontor i varierande storlekar, konferensrum, ett par mindre grupprum, 3...


Kungsportsavenyen 12

Kungsportsavenyen 12

Kontor, 733 m2, Göteborg, Avenyn

Egen ingång från Göteborgs paradgata Avenyn! Härligt kontor med atriumgård, flertalet mötesrum och möjlighet att anpassa efter nästa hyresgäst! Stort öppet landskap, gott om mötesrum och möjlighet att välja nya ytskikt!


Kungstorget 7

Kungstorget 7

Kontor, 745 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Underbart charmigt kontor i Göteborgs hjärta! Utanför hittar ni saluhallen och Avalon hotell. Egen innegård och möjlighet att påverka ytskikt. Fint kontor med stora fönster mot Kungstorget och Vallgatan . Öppet landskap, flertal mötesrum, stort projektrum  Kök med plats för...