Industrivägen 18-20

Butik/Industri/Lager, 300 - 5000 m2, Stockholm, Hagalund


Med Solnas bästa läge, precis vid infarten till Hagalund på Solnavägen, erbjuder huset obegränsat med möjligheter. Oavsett om du behöver en arbetsplats med många rum i olika storlekar, önskar en mer öppen yta, stora konferensrum eller snyggt showroom skräddarsyr vi enkelt den lösning som passar dig bäst. Från 300-5000 kvm. Börja med att boka en visning idag, och låt morgondagens kontorsdrömmar ta form!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs även Hagastaden ut. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen som en grön oas. Och en bit bort sträcker Hagaparken ut sig, perfekt för en joggingtur på lunchen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering erbjuds precis i anslutning till entrén.

Närservice

Hagalund är ett område i spännande utveckling och tillväxt. Men redan nu finns här ett utbud av lunchrestaurang och snabbmatskiosker. Även matbutik finns inom 10 minuters gångavstånd. Behöver du professionella verktyg eller material finns det flera proffsbutiker specialiserade på el, färg och verktyg. För de äventyrliga finns dessutom ett uppskattat och välbesökt klättercenter. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer


Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går kollektivbussar till stan och Solna centrum. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget utmärkt, med närhet till E4 och Norra Länken/Essingeleden. Det tar några minuter med bil till city. Med cykel tar du dig till Odenplan på 10-15 minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Banvakten 1

Planlösning

Tack vare husets fria läge och med sina många fönster är lokalerna ljusa och fräscha. Parkering erbjuds precis i anslutning till entrén samt smidiga inlastningsmöjligheter via lastkaj och lasthiss. Flexibilitet är nyckeln vad gäller såväl kontrakt som planlösning och önskad storlek. Från 300-5000 kvm.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ulrika Haag
070-343 64 64
Ulrika.Haag@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagalund

Liknande lediga lokaler i Hagalund