Banvaktsvägen 18

Kontor, 513 m2, Stockholm, Hagalund

Kontor med storrumslösning.
Företagsområde i mycket kommunikativt läge inte långt från Stockholms city.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan.
Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science.
Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.

Närservice

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker. McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns.
Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund.
I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg.
Ett populärt klättercenter finns även.
All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer


Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns.
Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kassaskåpet 10

Byggår

1988

Våningsplan

1 av 4

Planlösning

I ett mycket kommunikativt läge inte långt från Stockholms city hittar du denna kontorslokal som ligger på första våningen.
Med högt i tak och många fönster har du här möjlighet att skapa ett kontor med karaktär som sträcker sig över 513 kvadratmeter.
Den L-formade lokalen där de flesta rum har parkettgolv bjuder på enskilda kontorsrum rum för två till fyra personer och konferensrum.
Det finns även tillgång till ett kök med rum för sittplatser.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Wigh
073-202 29 32
hanna@strategfastighetskonsult.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagalund