Industrivägen 11

Kontor/Övrigt, 400 - 1000 m2, Stockholm, Hagalund

Flexibel lokal med en takhöjd över 3 meter
Flexibel lokal med fönster från golv till tak skapar härliga ljusinsläpp och cool industrikänsla. Flexibilitet är nyckeln vad gäller såväl kontrakt som planlösning och önskad storlek. Från 400 1000 kvadratmeter. Börja med att boka en visning idag, för att upptäcka alla möjligheter lokalen har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i området.

Närservice

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker. McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns. Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund. I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg. Ett populärt klättercenter finns även. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer


Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Mjölner 4

Byggår

1991

Våningsplan

1 av 4

Planlösning

Här i Hagalund, hittar du denna flexibla lokal på 400-1000 kvadratmeter med generös takhöjd på över 3 meter och där delar av lokalen har fönster från golv till tak. Lokalen ligger på våningsplan ett och har en stor potential. Idag finns här en blandad planlösning men den går att anpassa efter dina önskemål. Perfekt att kombinera som exempelvis kontor och showroom.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ulrika Haag
070-343 64 64
Ulrika.Haag@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagalund

Liknande lediga lokaler i Hagalund