Dokument




Industrivägen 11

Kontor/Övrigt, 400 - 1000 m2, Stockholm, Hagalund

Flexibel lokal med en takhöjd över 3 meter
Flexibel lokal med fönster från golv till tak, som skapar ett härligt ljusinsläpp och en cool industrikänsla. Flexibilitet är nyckeln, både när det gäller kontrakt, planlösning och lokalens storlek, från 400 till 1000 kvadratmeter. Boka en visning idag för att upptäcka alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda. Välkommen till Hagalund!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10 15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i området.

Närservice

I området finns matutbud med lunchrestaurang och snabbmatskiosker. För dina dagliga inköp finns en matbutik inom några minuters gångavstånd i Hagalund. Om du är i behov av professionella verktyg eller material, finns det flera proffsbutiker specialiserade på el, färg och verktyg i området. För de äventyrliga finns även ett uppskattat klättercenter. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer



Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Mjölner 4

Byggår

1991

Våningsplan

1 av 4

Planlösning

Här i Hagalund hittar du denna flexibla lokal på 400 1000 kvadratmeter, med en generös takhöjd på över 3 meter och fönster från golv till tak i delar av lokalen. Lokalen ligger på våningsplan 1 och har stor potential. Idag har den en blandad planlösning som kan anpassas efter dina önskemål. Lokalen är perfekt att kombinera som exempelvis kontor och showroom.


Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Ulrika Haag

Ulrika Haag