Banvaktsvägen 20

Kontor/Övrigt, 300 - 600 m2, Stockholm, Hagalund

Upptäck våra trivsamma laboratorielokaler.
Välkommen till Hagalund ett företagsområde i ett mycket kommunikativt läge, bara en kort bit från Stockholm city. Denna lokal är umärkt för dig som söker en trivsam laboratorie- och kontorslokal. Det finns möjlighet att hyra lokaler från 300-600 kvadrameter. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds Företagsområde, endast 1,5 km från Stockholms innerstad och 1,5 km från Solna centrum. Idag rymmer området en blandning av kontorshus samt lättare industri- och lagerbyggnader. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science.

Närservice

I området finns matutbud med lunchrestaurang, snabbmatskiosker och café/bageri. För dina dagliga inköp finns en matbutik inom några minuters gångavstånd i Hagalund. Om du är i behov av professionella verktyg eller material, finns det flera proffsbutiker specialiserade på el, färg och verktyg i området. För de äventyrliga finns även ett uppskattat klättercenter. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer


Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - St Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kassaskåpet 15

Byggår

1945

Våningsplan

2 av 3

Planlösning

Moderna och välskötta laboratorie- och kontorslokaler. Utrymmet är uppdelat jämnt mellan laboratorie- och kontorsytor. Faciliteter inkluderar dragkåpor, destillerat vatten, flytande kväve, kvävgas, tryckluft och tillgång till ett kylrum.


Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Johan Swéderus
070-826 86 56
Johan.swederus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagalund

Liknande lediga lokaler i Hagalund