Storgatan 33

Butik/Kontor, 495 m2, Landskrona

Unik lokal med stora möjligheter i centrala Landskrona
En unik lokal i centrala Landskrona är nu tillgänglig för dig som vill driva din verksamhet i hjärtat av staden.

Lokalens utformning för bankverksamhet ger lokalen ett unikt och häpnadsväckande intryck på alla som besöker den. Lokalen består av ett stort arbetsrum, fyra mindre mötes- eller arbetsrum, en HWC och ett par förrådsrum på totalt 495 m². Stora fönster släpper in gott om dagsljus, som i samspel med det höga taket ger arbetsrummen stor rymdkänsla. Lokalens centrala placering på markplan och de stora fönster som ligger ut mot gatan ger er verksamhet ett gott skyltläge. De historiska bankvalvsinstallationerna ger lokalens olika rum en egenartad karaktär.

Placerad längs Rådhustorget har ni Landskronas många butiker, restauranger och andra tjänster nära till hands. Busslinjer som går ut till stadens olika områden och centralstationen, gör det enkelt för pendlande arbetare samt besökande kunder att ta sig till er verksamhet. Detta är ett utmärkt tillfälle att ge din verksamhet en konkurrensfördel genom att etablera sig i en av Landskronas mest centrala och attraktiva områden.

Se visionsbilder och planritning för förslag på hur lokalen skulle kunna användas.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Butiker och torghandel finns precis utanför dörren och flera restauranger ligger runt Rådhustorget. Citadellets kolonier och grönområden ligger några minuters promenad från fastigheten. Stadsbussar och regionbussar avgår från hållplats Rådhustorget som ligger precis framför fastigheten.

Närservice

Lunchrestauranger 100m. Matbutik 400m. Träning 450m

Kommunikationer


Buss 30m. Goda parkeringsmöjligheter i området.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Emelie Gabrielsson
040-605 94 10
emelie.gabrielsson@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB