Pilgården 6 A

Kontor/Lager, 203 m2, Landskrona

Lager med kontor och personalytor
Letar du efter en lokal för ditt växande anläggningsföretag? Då har du hittat den!

Lokalen är 203m² stor och ligger på markplan. Den består av arbetsytor i form av två kontorsrum samt tre garage/lager som ger gott om utrymme för förvaring av antingen material eller fordon. Två omklädningsrum med tillhörande duschar gör det enkelt för era anställda att byta om både innan och efter arbetsdagen. Ett välutrustat pentry och tre toaletter säkerställer bekvämligheten för dig och ditt team.

Ringvägen ligger i närhet av lokalen, vilket gör det enkelt att ta sig ut till Landskronas olika stadsdelar samt ut på motorvägen och vidare. Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen, för såväl anställda som besökande kunder. En busslinje som tar en direkt till tågstationen går strax utanför det kringliggande bostadsområdet, för de som pendlar med kollektivtrafik.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

För de som tycker om att vara fysiskt aktiva ligger Landskrona idrottshall inom gångavstånd. Ringvägen går längs med fastigheten, den snabbaste vägen ut till motorvägen och till stadens olika delar. Busslinjer går strax utanför området för de som reser med kollektivtrafik.

Närservice

Lunchrestauranger 500 m. Matbutik 750 m. Träning 750 m.

Kommunikationer


Buss 500 m. Parkeringsmöjligheter längs med gatan.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Anna Hurtig
072-544 63 17
anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler