Industrigatan 68

Kontor/Övrigt, 270 - 1590 m2, Landskrona

Rymlig lokal för din vårdverksamhet
Letar ni efter en rymlig lokal för er växande vårdverksamhet? Då har ni hittat den!

Lokalen är idag utrustad för vårdverksamhet, men fungerar även utmärkt för kontorsverksamhet. Lokalen består av två våningsplan av fastighetens ena flygel på totalt 1320m², samt en avskild yta på 270m² vilket ger gott om utrymme för att skapa en effektiv och funktionell arbetsplats. Det finns ett antal toaletter och varsitt pentry i respektive lokals båda våningsplan. Lokalens storlek och utformning lämnar utrymme för flexibilitet för anpassning för just er verksamhet. Fem entréer in till lokalens olika delar lämnar utrymme för flexibilitet för hantering av besökare till ert företag.

Denna lokal befinner sig en kort sträcka från city, med stadens många restauranger, butiker och andra tjänster nära till hands. Busslinjer som kan ta resenärer ut till centralstationen går från teaterparken, vilket är ca 7 minuters gångväg från lokalen. Det finns gott om parkeringsplatser på fastigheten både för pendlande medarbetare och besökande kunder som kan användas kostnadsfritt.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i småindustriområde i södra delen av Landskrona. Fastigheten ligger på gångavstånd till city och med snabb access med bil till E6.

Parkeringsmöjligheter/garage

Kostnadsfri parkering på fastigheten.

Närservice

7 min gångväg till city med restauranger, matbutik och övrig service. 2 min med bil till Willys längs Österleden.

Kommunikationer


7 min promenad till city med busshållplatser och övrig service. Smidigt läge för den bilburne då fastigheten ligger nära Österleden respektive Varvsvägen för snabb access till E6.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
073-053 34 74
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler