Trädgårdsgatan 17 A

Kontor, 185 m2, Landskrona

Ljusa och rymliga lokaler i charmigt post- och telegrafhus
Är du på jakt efter en lokal med mycket potential i centrala Landskrona? Då har du äntligen hittat den! Perfekt för dig som vill driva ett konstkollektiv, arrangera ett galleri eller leda workshops.

Lokalen består av fyra arbetsrum, tre toaletter, en HWC och ett pentry på totalt 185 m². Stora fönster släpper in gott om dagsljus och den generösa takhöjden skapar en härlig rymdkänsla i arbetsrummen, vilket bidrar till en trevlig arbetsmiljö. Lokalen ligger på byggnadens bottenplan, med ingångar både från fastighetens framsida och parkeringsplatserna på baksidan.

Denna lokal ligger i centrala Landskrona med närhet till stadens alla bekvämligheter. Direkt utanför dörren ligger City Gross. Går man ut på framsidan ligger Landskronas centrala restauranger, butiker och andra tjänster inom gångavstånd. Om du behöver ta bussen mellan centrum och centralstationen, så finns hållplatsen bara 200 meter från lokalen, vilket är praktiskt för både anställda som pendlar till jobbet och kunder som kommer på besök. Parkeringsmöjligheterna för besökande är stora, då parkeringen till City Gross går att använda.

Indikerad hyra är kallhyra. Driftskostnader och fastighetsskatt tillkommer.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger mitt i Landskrona centrum nära handel och all tänkbar service. Precis vid fastigheten ligger Citygross med stor parkering. Gott om lunchalternativ i närheten.

Närservice

Livsmedelsbutik 100 m. Apotek 100 m. Systembolaget 134 m. Lunchrestaurang 30 m.

Kommunikationer


Stadsbussarna har hållplatser på Drottninggatan och Storgatan som ligger alldeles i närheten. Goda parkeringsmöjligheter i området vid Citygross precis intill fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
073-053 34 74
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler