Dokument

Förmansvägen 11 Topfloor

Förmansvägen 11

Övrigt, 505 m2, Stockholm

Denna magnifika lokal ligger högst upp i fastigheten och den erbjuder en luftig känsla med lite extra takhöjd. Ljusinsläppet från fyra väderstreck tillsammans med terrassen skapar en frihetskänsla. Söker man en lokal som är representativ vid kundbesök, eller om man vill ge medarbetarna det bästa möjliga kontoret så är detta rätt lokal.Modern kontorsfastighet med spårbundet kollektivtrafikläge. Helt nyinstallerad ventilation och kyla i fastigheten. Väldigt bra miljöklassning, Breeam in Use Very Good!

Omgivning

Liljeholmen/Årstadal är en expansiv stadsdel söder-om-söder som är väldigt uppskattad både som arbetsplats och bostadsområde. Till detta finns flera förklaringar, bla att området har väldigt bra kollektivtrafik samt att det är på gångavstånd in till Södermalm. Det natursköns läget invid Liljeholmsviken spelar också in som en stark attraktionsfaktor.Fastigheten har ett garage i två våningsplan. Utanför fastigheten finns en stor parkeringsyta.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4:an och Essingeleden samt Södralänken och 73:an. Södermalm ligger på gångavstånd en stenkast över Liljeholms bron. Tvärbanans station Årstadal ligger 30 m framför entrén till fastigheten och Liljeholmens T-banestation är mindre än 400 m bort! Den lokala busslinjen är 145.

Service

I området finns flera lunchrestauranger, caféer, frisör, kemtvätt, gym och en ICA Nära. Söker man ett större utbud av shopping och service finns Liljeholms Galleria 400 m bort.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Christopher Johansson
08-562 517 07
Christopher.Johansson@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler