Linnégatan 89E

Kontor, 515 m2, Stockholm

Modernt kontor med charm
Med vackra detaljer från en annan tid finns nu denna moderna lokal på Östermalm att hyra. I ett rymligt kontorslandskap får ni plats cirka 38 personer där ni arbetar i luftiga ytor med generös takhöjd, parkettgolv och härliga ljusinsläpp tack vara bågformade stora fönster. I pentryt finns plats för gemensamma luncher, möten eller mingel.

Med ett smidigt läge mellan city och natursköna Gärdet blir det enklare att få ihop vardagen med lunchärenden, joggingturer eller middag på stan med vänner efter jobbet. Hit tar du dig enkelt på cykeln, med bilen, pendlar med buss eller tunnelbana.

Omgivning

Närservice

Miljöcertifierad fastighet med takterrass och fullservice
I Garnisonen finns tillgång till allt från reception, vaktmästeri, konferensservice, garage och biltvätt till restauranger och service som Coop, Systembolaget och apotek. Här finns också fantastiska terrasserna för lunch eller kundevent, där den på taket bjuder på en slående vy över hela staden och den längre ner i huset som har en fantastisk stadsodling anlagd av Bee Urban, och för den konstintresserade hittar ni också en unik konstsamling med över 40 stora konstverk i kvarteren.

Kommunikationer


T-bana Karlaplan t-bana cirka 800 meter från lokalen
Bussar Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar kvarteret

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Linnégatan 89E

Byggår

1886

Renoveringsår

2013
Kontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler