Dokument

Sandhamnsgatan 63 plan 5 copy.pdf

Sandhamnsgatan 63A

Kontor, 541 m2, Stockholm

Högst upp i huset med fri utsikt
Nu finns möjlighet att hyrra denna kontorslokal om 541 kvm med härligt ljusinsläpp från flertal stora fönsterpartier! Lokalen har en yteffektiv planlösningen. Planlösningen består av bra arbetsytor med ett flertal mötes/konferensrum i varierande storlekar och stora ytor med öppet landskap.
Tre mötesrum i fil med ca 8 pers i vardera kan öppnas upp via vikbara dörrpartier till en större konferensdel för utbildningar och dragningar.
Hyresvärden kommer bygga ett nytt pentry då detta tidigare var en sammanslagning av plan 4.

Fastigheten har gott om gemensamma utrymmen och det finns även möjlighet att hyra externa mötes/konferensrum. Gemensam takterrass och trevlig innergård. Gym och garage finns i huset. Det finns parkeringsplatser i garaget tillgängliga och till en kostnad om ca 2000 kr/mån och parkeringsplats.
Kan finnas möjlighet till lager i varierande storlekar med access via lastkaj.

Fastigheten uppfördes år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning i trapphus och i entré med ny huvudventré.

Ny ventilation med närvarostyrd mekanisk ventilation med kyla.

Varmt välkomna på visning,

Omgivning

Närservice

I fastigheten finner du 4 trevliga restauranger inkl. ett catering-och delikatessföretag för hämtmat. I entrén finns enklare café I området finns ytterligare restauranger, caféer, gym och högt service utbud. I entrén finns ett mindre café med kaffe och enklare förtäring.

Kommunikationer



T-bana Gärdet
Bussar Flertalet busslinjer i närheten 1, 72 & 76



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sandhamnsgatan 63A

Byggår

1966

Renoveringsår

2021

Våningsplan

5 av 5


Ventilation

Mekanisk ventilation med kyla



Kontakta Annonsör

Sophie Borg

Sophie Borg