Vasavägen 86

Kontor/Lager, 628 m2, Stockholm

628 m2 lokal med flexibilitet

Chans att utforma din egen lokal med flexibla hyresvillkor.

Lokalen är belägen i Galcohuset och ligger endast ett par minuter bort från Lidingöbron och det lokala centrumet. 

I dag har lokalen en yteffektiv och rumsindelad planlösning men kan enkelt göras om till en öppnare planlösning om så skulle önskas. I fastigheten finns en stor varuhiss så denna lokal lämpar sig utöver kontorsverksamhet även för det företag som har behov för lager etc. Postnord ligger vägg i vägg vilket är gynnsamt för det företag som exempelvis bedriver e-handel.

 

OMRÅDE/SERVICE

I fastigheten finns ett par restauranger och i närområdet ligger Lidingö centrum med dess restauranger och butiker.  Centrumet är under utveckling och det planeras för att skapa ytterligare ca 7 000 kvm handel, arbetsplatser, bostäder och cafè/restauranger. Området kring Galcohuset är naturvänligt och Stockby motionsgård erbjuder utomhusgym och upplysta motionsspår. 

 

KOMMUNIKATION

Det är enkelt att ta sig till Lidingö och det är lätt att parkera. Med bil tar resan in till stan ca 13 minuter och via norra länken har man lättillgänglig access till E4/E18/E20. Buss stannar utanför byggnaden och det tar ca 5 minuter att ta sig över bron till Ropsten där T-banans röda linje tar vid. Restiden mellan Ropsten och T-centralen är 8 minuter. Det är även cykelavstånd in till stan. 

 

Vänligen respektera fastighetsägarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på 08-558 094 43. 

Växeln 08 - 558 094 40 är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter. Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler