Hantverkarvägen 22

Butik/Industri/Lager, 410 m2, Stockholm

Lagerlokal i Markplan med uppställningsyta

Välkommen till en ljus och rymlig lagerlokal på Hantverkarvägen 22 i Haninge! Lokalen är på hela 410 kvm och ligger på markplan, vilket gör det enkelt att lasta och lossa varor.

Denna lokal är perfekt som lagerlokal eller en "ren" industri eller torr tillverkning.

Observera att bilverksamhet ej är tillåten.

Till lokalen ingår också en stor inhägnad asfalterad yta, vilket ger extra utrymme för verksamhetens behov. (Ytterligare information om storlek på den utvändiga ytan kommer inom kort.)

Hantverkarvägen ligger i ett expansivt industriområde i Haninge, där flera framstående företag är verksamma. Här finns en mix av kontor och industri, vilket skapar en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Närheten till andra företag i branschen kan även öppna upp för nätverksmöjligheter.

Lokalen är lättillgänglig med bil, med närhet till större trafikleder. Det finns även goda kollektivtrafikförbindelser i området, vilket gör det enkelt för anställda och kunder att nå er verksamhet. Busshållplatser finns inom gångavstånd och pendeltågstationen ligger inte långt bort.

Ta chansen att etablera din verksamhet i denna flexibla lokal i ett strategiskt läge. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Christer Sagheim (fd Ståhlberg) på tel 08-558 094 42.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.





Kontakta Annonsör

Locus Advice

Locus Advice