Dokument

Riddaren 16 Plan 07, 4 tr 194 kvm.pdf
2024-03-13 HG skiss plan 6 Kv. Riddaren (1).pdf

Grev Turegatan 18

Kontor, 434 m2, Stockholm

Sekelskifteslokal på två våningsplan med egen terrass!
Välkommen till Riddaren 16, en stilfull fastighet strategiskt belägen mittemot Sturegallerian och bredvid den välkända restaurangen Grodan. Här har du all tänkbar service precis utanför dörren.
På plan 6 finns fem rum i fil med stora, ljusa fönster mot Grev Turegatan. Alla rum har dubbeldörrar för att skapa extra rymd vid behov. Det finns även ett välutrustat konferensrum och 1-2 mötesrum för 4-5 personer. Trevligt pentry och tre wc varav en med dusch.
Plan 7 erbjuder en exklusiv vindsvåning med egen terrass. Här inkluderas en öppen arbetsyta, ett rymligt konferensrum, mötesrum och ett samtalsrum. Ytterligare ett rum kan användas som mötesrum eller kontor beroende på era behov. Centralt i lokalen finns en imponerande loungeyta med högt i tak och direkt tillgång till terrassen, vilket skapar en perfekt social yta och tillfälliga arbetsplatser för dina anställda. Perfekt att ha som en extern del för kunder och andra besökare. Här finns också ett trevligt pentry och totalt tre wc, varav en med dusch. Lokalen är ljus, rymlig och utrustad med mekanisk ventilation och kyla för att garantera ett behagligt klimat året runt. Lokalen kan även fräschas upp i samråd med nästa hyresgäst.

Välkommen på visning!

Omgivning

Närservice

Stort antal restauranger, caféer och butiker utanför porten. Sturegallerian mittemot lokalen och Östermalmstorg är precis runt hörnet. Ca 100m till Östermalmstorgs tunnelbana.

Kommunikationer



T-bana Östermalmstorg, Hötorget
Bussar Flertalet innerstadsbussar runt hörnet



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Grev Turegatan 18

Byggår

1913

Våningsplan

7 av 7


Ventilation

Mekanisk till och frånluft med kyla



Kontakta Annonsör

Adam Olsson

Adam Olsson