Dokument

2024-09-16 BM6 plan 4 & 5_448kvm.pdf
2024-09-16 BM6 plan 4 & 5_574kvm.pdf

Gamla Brogatan 32

Kontor, 448 - 574 m2, Stockholm

Rumsindelad kontorslokal med kanonläge i City!
Nu finns möjlighet att hyra en trevlig rumsindelad lokal med toppkvalité mitt i City. Fastigheten har ett strategiskt läge med närhet till T-centralen och Arlanda express. Nere i porten möts man av en representativ entré och trapphus.
Lokalen delas in i två våningsplan som binds samman med en vacker interntrappa. Det finns goda förutsättningar för att skapa en tydlig extern del med mottagningsyta, reception, kaffestation och mötesrum i direkt anslutning. Lokalen har en intern yta med rymligt och socialt pentry, flertalet egna kontorsrum, mötes- och teamsrum samt konferens. Dessutom en öppen arbetsyta för de som vill sitta tillsammans. En perfekt yta för det mötesintensiva bolaget och för de som vill ha mycket . Totalt fem wc varav två med dusch. Lokalen håller genomgående hög standard med fina ytskikt och materialval. 3m i takhöjd, bra ljusinsläpp och gott om ventilation samt kyla.
Hör av er så berättar jag mer!

Omgivning

Närservice

Det finns goda kommunikationer med både T-centralen och Hötorgets tunnelbana samt Arlanda Express. I området finner du en mycket hög variation av allt från shopping till restauranger.

Kommunikationer



T-bana T centralen eller Hötorget
Bussar Flertalet innerstadsbussar i närheten.
Pendeltåg T centralen precis runt hörnet



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Gamla Brogatan 32

Byggår

1890

Renoveringsår

2018

Våningsplan

3 av 6


Ventilation

Mekanisk ventilation med kyla



Kontakta Annonsör

Adam Olsson

Adam Olsson