Valhallavägen 213

Kontor, 569 m2, Stockholm

Ljus lokal i attraktivt läge
I den här lokalen i Campus Gärdets kvarter, har ni nu möjlighet att skapa en ljus och trivsam arbetsplats bestående av luftiga kontorslandskap uppblandat med rum för möten, ostört arbete och samtal. Ytorna på 569 kvadratmeter på plan 3 rymmer närmare 50 moderna arbetsplatser som ger vyer över träd och grannskapet.

Läget är attraktivt med närheten till god närservice och grönområden vilket bidrar till hälsosamma och välmående medarbetare. Det rymliga pentryt och många populära restauranger i kvarteren utanför, gör det möjligt att ta gemensamma luncher med kollegorna, matlåda, takeaway eller lyxlunch. Eller ta en kaffe i soffan när det är dags för en välbehövlig paus.

Miljöklassad fastighet med campus-känsla nära Karlaplan
Fastigheten byggdes från början åt Konstfack och har ett New Modern-utseende, en stilepok i slutet av 50-talet. Kontorslokalerna har idag miljömässigt hållbara tekniska förutsättningar och byggnaden är miljöcertifierad med LEED Guld – läs mer på www.sgbc.se/certifiering/leed. I huset erbjuder vi kontorsytor fördelade på fyra våningsplan på sammanlagt drygt 7450 kvadratmeter kontor. Här finns även gym för den träningssugna, cykelparkering och arkivrum.

I dessa kvarter finns det mesta såsom restauranger, shopping i Fältöversten på Karlaplan, träningsmöjligheter, grönområden och kommunikationer som underlättar er vardag. Promenera till tunnelbanan på bara fem minuter, ta buss 72 eller 76 utanför porten och jogga, åk skidor eller ta ett gåmöte på Gärdet intill.

Kommunikationer


Bussar Buss 72 och 76 stannar utanför
T-bana Röd linje till Karlaplan

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Valhallavägen 213

Byggår

1959

Renoveringsår

2005

Våningsplan

3 av 3


Ventilation

Fjärrvärme/fjärrkylaKontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler