Ekbacksvägen 32

Lager/Övrigt, 80 m2, Stockholm

Vi har lättillgängliga förråd och lager i olika storlekar för dig som behöver extra utrymme för förvaring!
Med ett fantastiskt läge direkt vid Norrbyleden, en central genomfartsled för Västerort, erbjuder vi nu en rymlig lageryta på cirka 80 m² – perfekt för all din förvaring! Våra förråd är lättillgängliga i en säker och trygg källargång, med robusta dörrar och tillgång dygnet runt, alla dagar i veckan. Dessutom har du tillgång till toaletter och ett pentry, som båda finns i gången utanför lokalen.

Boka en tid för visning idag och säkra ditt utrymme!

Omgivning

Omgivning/natur

I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

Parkeringsmöjligheter/garage

Bra parkeringsmöjligheter på innergården.

Närservice

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

Kommunikationer


Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, ligger en kort promenad bort går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla. Även busskommunikationer ligger nära med busslinjerna 112, 155 och 156. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler