Ranhammarsvägen 24

Kontor, 242 m2, Stockholm, Bromma

Inflyttningsklar lokal med representativ entré samt egen port från lastkaj.
Nu har du chansen att hyra en välplanerad lokal i en vacker industribyggnad! Detta kontor erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus.

Lokalen har två separata entréer, vilket gör det enkelt att hålla besökare och personal åtskilda. Mötes- och kontorsrummen avgränsas av glaspartier mot de gemensamma ytorna, vilket skapar en öppen och ljus atmosfär.

Kontoret är nyligen renoverat till hög modern standard och har installerad kyla för optimal komfort. Här finns också ett fullt utrustat kök samt två toaletter, varav en med dusch. Denna lokal är idealisk för det moderna kontoret med en perfekt balans mellan mötesplatser, mötesrum och varierade arbetsplatser som erbjuder flexibilitet och utrymme för många.

Fördelar med denna lokal

- Direktaccess från lastkaj till lokalen – möjliggör smidiga leveranser och enkel hantering av varor.
- Optimal planlösning och hög standard – en plats som speglar ditt företags professionalitet.
- Utmärkta parkeringsmöjligheter intill fastigheten – bekvämt för både personal och besökare.
- Flexibelt tillträde – kan ordnas enligt överenskommelse.

Tveka inte att ta kontakt för mer information eller för att boka en visning.

Lokalen kan även tänkas lämpa sig för. Ex. Kombilokal, Lager/logistik, Möteslokal/Mötesyta, Utbildningslokal, Ateljé, Tillverkningslokal, Verksamhetsspecifik lokal etc.

Omgivning

Omgivning/natur

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping. I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

Kommunikationer


Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. - Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd

Övrigt

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma