Ranhammarsvägen 25

Industri/Kontor/Lager, 460 m2, Stockholm

Nu kan vi erbjuda er nyrenoverade öppna ytor och med tillgång till lasthiss!
Upptäck denna fantastiska lokal som kombinerar öppenhet, ljus och en underbar känsla av rymd. Stora fönster i två väderstreck och generös takhöjd skapar en inspirerande arbetsmiljö.

Perfekt för er som söker ett ypperligt läge med smidig in- och utlastning av varor. Lokalen är välutrustad med kontorsrum i varierande storlekar, pentry, WC, dusch och förråd. Missa inte chansen att etablera er verksamhet här!

Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

Lokalen kan även tänkas lämpa sig för. Ex. Kombilokal, Lager/logistik, Möteslokal/Mötesyta, Utbildningslokal, Ateljé, Tillverkningslokal, Verksamhetsspecifik lokal etc.

Omgivning

Omgivning/natur

I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

Närservice

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

Kommunikationer


Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. - Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är mittemot fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler