Ekbacksvägen 22-24

Kontor/Lager, 189 m2, Stockholm, Syd

Möjlighet att förhyra kontorslokal på Ekbacksvägen!
Ljus och luftig kontorslokal med generösa ljusinsläpp på plan 1 i fastighet med hiss. Lokalen erbjuder både mindre och större kontorsrum samt konferensrum. Öppen yta i samband med pentry och wc. Postens företagscenter som närmsta granne för smidiga leveranser och posthantering. Lastbrygga med inlastintag via fastighetens innergård och möjlighet till förråd i källaren. Välkommen till Ekbacksvägen 22!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighet belägen centralt i Ulvsunda industriområde. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer med ca 5 min till Brommaplan.

Busslinjerna 155, 112 samt 156 trafikerar området. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Närmsta hållplats är Ulvsunda Norra som ligger en kortare promenad från fastigheten och tar dig till Sundbyberg C eller Alvik på endast några minuter. I Sundbyberg finns ett flertal busslinjer, tunnelbanans blå linje samt pendeltåg. I Alvik finns busslinjer, tvärbana samt tunnelbanans gröna linje.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd