Ulvsundavägen 106 C

Kontor/Lager, 259 m2, Stockholm, Syd

Fin kontorslokal i modern fastighet på strategiskt läge i Ulvsunda industriområde
Möjlighet att hyra en modern kontorslokal med utmärkta faciliteter och ett strategiskt läge i Ulvsunda industriområde.

Denna rymliga lokal är för närvarande rumsindelad och erbjuder utmärkta faciliteter såsom ett stort kök och konferensrum. Lokalen finns belägen två trappor upp i fastigheten och nås enkelt med hiss för bekvämlighet.

Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4. Dessutom finns det gott om busskommunikationer med snabb åtkomst till Brommaplan, där busslinjerna 155, 112 och 156 trafikerar området. För ytterligare bekvämlighet finns även Tvärbanan inom gångavstånd med Ulvsunda Norra som närmsta hållplats, vilket ger snabb och smidig tillgång till exempelvis Sundbyberg C och Alvik.

Fastigheten erbjuder även parkeringsmöjligheter i anslutning till byggnaden för hyresgästernas bekvämlighet.

Området runt fastigheten är rikt på restauranger och butiker, och det är bara en kort promenad till Bromma Blocks som erbjuder ett brett utbud av shopping, caféer och restauranger.

För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta ansvarige uthyrare.

Omgivning

Omgivning/natur

Modern fastighet med stora glaspartier belägen nära mycket nära Stockholm city. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer med ca 5 min till Brommaplan.

Busslinjerna 155, 112 samt 156 trafikerar området. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Närmsta hållplats är Ulvsunda Norra som ligger en kortare promenad från fastigheten och tar dig till Sundbyberg C eller Alvik på endast några minuter. I Sundbyberg finns ett flertal busslinjer, tunnelbanans blå linje samt pendeltåg. I Alvik finns busslinjer, tvärbana samt tunnelbanans gröna linje.

Övrigt


Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd