Vindkraftsvägen 6

Butik/Kontor/Lager, 150 m2, Stockholm, Syd

Marklokal som passar utmärkt för flera verksamheter. Kontor/butiksdel tillsammans med generös lager/verkstaddel med två markportar!
Denna effektiva marklokal om ca. 150 kvm är det perfekta valet för dig som söker en kombinerad butik alt. kontorslokal med lager/verkstadsdel. Två rymliga markportar ger acsess till lager/verkstadsdelarna. Separat ingång till kontor/butiskdel som passar bra som butik, kontor eller showroom. Inrett med ett separat rum, en öppen yta med mindre pentry samt en wc med dusch.

Lokalens höjdpunkter
Lager/Verkstadsdel med en takhöjd upp till ca. 3,3 m.
Två bra markportar till två lager/verkstadsutrymmen.
Mindre kontors- eller butiksdel för mångsidig användning.

Lokalen har ett optimalt läge, inte långt från Tyresövägen (229).

Ta chansen att skapa en effektiv och trivsam arbetsmiljö genom att hyra denna mångsidiga marklokal. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya arbetsplats!

Omgivning

Omgivning/natur

Modern fastighet med kombinationslokaler perfekt för lager, kontor och butik. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Runt i området på promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar. Till Tyresö Centrum är det ca 5 minuter körtid där du finner större variation på serveringar, men också övrig service så som butiker, apotek osv.

Kommunikationer


Fastigheten nås enkelt med bil via Tyresövägen, väg 229 och sedan en kort sträcka på Skrubba Malmväg. Du kan även ta dig smidigt till fastigheten med kollektivtrafiken. Buss 807 stannar en kort promenad från fastigheten och den tar dig sedan vidare mot Gullmarsplan, där du kan åka med tunnelbanan, spårvagnen eller någon av alla bussar som går därifrån. Det finns även bussar som går mot Haninge strax utanför fastigheten.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd