Ekbacksvägen 24

Kontor/Lager/Övrigt, 159 m2, Stockholm, Syd

Möjlighet att förhyra kontorslokal på Ekbacksvägen 24!
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal med lager alt. produktionsyta. Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten och nås via rymlig hiss och trapphus.

Lokalen erbjuder kontor och lagerytor med pentry och wc. Här finns också Postens företagscenter som närmsta granne för smidig posthantering.

Goda möjligheter till in- och utlastning via fastighetens innergård.

Välkommen till Ekbacksvägen 24!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighet belägen centralt i Ulvsunda industriområde. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer med ca 5 min till Brommaplan.

Busslinjerna 155, 112 samt 156 trafikerar området. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Närmsta hållplats är Ulvsunda Norra som ligger en kortare promenad från fastigheten och tar dig till Sundbyberg C eller Alvik på endast några minuter. I Sundbyberg finns ett flertal busslinjer, tunnelbanans blå linje samt pendeltåg. I Alvik finns busslinjer, tvärbana samt tunnelbanans gröna linje.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd