Dokument


Ryssviksvägen 2

Kontor/Lager, 212 m2, Stockholm, Syd

Ljus kontorslokal belägen på våning 5 i påkostad och fin fastighet!
Letar du efter en modern och rymlig lokal för din verksamhet? Nu finns möjligheten att hyra en ljus och luftig lokal om ca. 212 kvm på våning 5 i en av våra finaste och mest påkostade fastigheter, belägen i populära Finntorp, Nacka. Lokalen erbjuder flexibla utrymmen och en trevlig arbetsmiljö med närhet till natur och service. Huset erbjuder ett gemensamt konferensrum i entréplan som enkelt går att boka. Här finns även en trevlig loungedel med Convini maskin. För den bilburne finns p-plats samt varmagarge att förhyra inom fastigheten.

Lokalen
Yta 212 kvm
Våning 5
Takhöjd Generös, vilket ger en luftig och öppen känsla
Kontorsrum 7 stycken, med varierande storlek för 1-2 personer
Konferensrum Hörnläge med gott om ljusinsläpp, idealiskt för större möten
Mötesrum/kontor Möjlighet att använda som kontor för 4 personer eller ett dedikerat mötesrum
RWC Fräsch handikappanpassad toalett med dusch
WC Separat, fräsch toalett
Paus och pentry Luftigt och trivsamt med plats för gemensamma måltider och fika
Entré Inbjudande och rymlig entré med plats för t.ex. en välkomnande loungdel eller en trevlig reception.

Området
Lokalen är belägen i natursköna Finntorp i Nacka, med omedelbar närhet till vackra naturreservat och en härlig vattenkontakt. Området erbjuder dessutom goda möjligheter för service och shopping med två köpcentrum inom närområdet. Här har du det bästa av två världar – nära till natur och vatten, men även till stadens bekvämligheter.

För mer information eller för att boka en visning, tveka inte att kontakta mig
Ulrika Detlofsson
Telefon 073 521 55 07
E-post ulrika.detlofsson@stendorren.se

Omgivning

Omgivning/natur

I fastigheten erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Närservice

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer



Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden (väg 222), men även med kollektivtrafik. Från Värmdövägen går ett flertal bussar som går mot slussen, Nacka sjukhus och Gustavsberg med mera. Det går även att åka spårvagn från Nacka station som är på gångavstånd till fastigheten.



Övrigt


Våningsplan

5




Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson