Ekbacksvägen 22-24

Kontor/Lager, 129 m2, Stockholm, Syd

Möjlighet att förhyra lokal om 129 kvm i Bromma!
Rumsindelat kontor om 129 kvm på plan 3 i fastighet med hiss på en lugn återvändsgata i Ulvsunda Industriområde. Lokalen är fördelad på tre kontor, ett konferensrum, pentry och wc. Fastigheten erbjuder förråd i källarplan med inlastning från innergård via fastighetens lastbrygga och lastintag. Goda parkeringsmöjligheter intill fastighet samt postens företagscentrum som närmsta granne. Välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för att boka visning.

Omgivning

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd