Valhallavägen 213

Kontor, 497 m2, Stockholm

Ljust kontor i New Modern-stil
Läget för denna karaktäristiska lokal är perfekt för er som vill ha nära city, kollektivtrafik och samtidigt ha utsikt över träd och grönska. Här arbetar ni i kontorslandskap längs rader av fönster på plan 3. Det blir en ljus och trivsam arbetsplats med ytor inredda med högkvalitativa och miljömässigt hållbara material. Centralt i lokalen finns ett luftigt pentry med intilliggande matplatser men även flera samtalsrum och rum för möten. Här erbjuds ni egen ingång från Valhallavägen och möjlighet till egen reception samt plats för en härlig loungedel. Lokalerna är försedda med generösa glaspartier från golv till tak och har en egen sammanhållande ljusgård för optimalt dagsljusinsläpp. Det smidiga läget innebär att ni har nära till både Gärdets grönområde, Karlaplan och city.

Modern fastighet från 50-talet i kvarter med campuskänsla
Fastigheten var från början Konstfacks skolkvarter och har ett New Modern-utseende, vilket var en stilepok i slutet av 50-talet.

Lokalerna har idag fullgoda tekniska installationer och i huset erbjuder vi kontorsytor fördelade på fyra våningsplan på sammanlagt drygt 7450 kvadratmeter kontor. Övrig yta är gym, cykelparkering och arkivrum. Byggnaden är miljöcertifierad med LEED Guld – läs mer på www.sgbc.se/certifiering/leed.

Adressen ger er möjlighet till en aktiv vardag där det är enkelt att ta sig till och från kontoret och där gym och natur är lättillgängligt för vardagsträningen. Promenera till tunnelbanan tar bara fem minuter, buss 72 och 76 hittar ni precis utanför porten och runt knuten finns dessutom ett helt område för jogging, skidor och promenader.

Kommunikationer


T-bana 450 meter, Karlaplan
Bussar 25 meter, Hakberget

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Valhallavägen 213

Byggår

1959

Renoveringsår

2005

Våningsplan

3 av 3


Ventilation

Fjärrvärme/fjärrkylaKontakta Annonsör

Catia Bond
073-439 26 43
catia@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler