Mathildatorget 13

Kontor, 1000 - 10000 m2, Stockholm, Arenastaden

Tre våningsplan kvar, ca 10.000 kvm. Ta plats i en växande stadsdel där kontoret och området blir en katalysator för framgång!
Ta plats tillsammans med JM, COOR, Randstad och Sats i en attraktiv stadsdel för såväl kontorshyresgäster som boende. Allt vi skapar här görs utifrån det mänskliga perspektivet - trivsel, rätt känsla och förutsättningar.

Kvarter 1 där inflyttning påbörjas under 2024 kommer att ha en arkitektur som flörtar med den industriella looken med spröjsade fönster och återbrukat tegel. I entréplan finns en stor och inbjudande reception samt tillhörande konferenslokaler, café, restauranger och lounger. Sats öppnar även upp ett nytt gym i fastigheten under 2024. Huset har fina ljusgårdar som bidrar till ljusa kontorsytor och vissa av våningsplanen har till och med egna terrasser. Här bygger vi helt enkelt moderna kontor i klassisk stil.

Omgivning

Omgivning/natur

Haga Norra - den nya stadsdelen med människan i centrum.
Här skapar vi en helt ny, attraktiv stadsdel för såväl kontorshyresgäster som boende. Allt vi skapar här görs utifrån det mänskliga perspektivet - trivsel, rätt känsla och förutsättningar.
Kvarter 1 som är färdigt för inflyttning under 2024 kommer att ha en arkitektur som flörtar med den industriella looken med spröjsade fönster och återbrukat tegel. Bottenvåningarna kommer att innehålla restauranger och annan bra service och huset har ett väldigt bra skyltläge mot bland annat Frösundaleden. Huset har fina ljusgårdar som bidrar till ljusa kontorsytor och vissa av våningsplanen har till och med egna terrasser. Här bygger vi helt enkelt moderna kontor i klassisk stil.

Närservice

I Haga Norra har vi redan börjat planera för service som förhöjer vardagen - små trevliga restauranger, mindre butiker och den lokala bagaren och grönsakshandlaren.
Haga Norra är också närmaste granne med Arenastaden där du har Westfield Mall of Scandinavia med shopping och restauranger och Friends Arena med idrottsevenemang och konserter med världsartister. Här finns även Quality Hotel Friends och Comfort Hotel med totalt 1 000 hotellrum för besökare som behöver stanna lite extra. Ett stenkast bort finns också Hotel Gio alldeles vid trafikplats Haga Norra.

Kommunikationer


Solna station brukar kallas för Norra Stockholms bästa kommunikationsläge.
Det finns ett flertal kommunikationssätt att välja på och för den som föredrar att cykla så är även det smidigt då vi har cykelgarage och dusch/omklädningsmöjligheter att erbjuda.
Pendeltåg och tvärbana nås på 4 minuters promenad. Pendeltåget tar 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city.
15 minuter med cykel till Odenplan.
Ett flertal busslinjer trafikerar Frösundaleden och hållplatsen finns 20 sekunder från huset.
MTR har direkttåg mellan Solna-Göteborg.
10 minuter med bil till Bromma flygplats.
30 minuter till Arlanda.
1 minut med bil från E4/E20.
Arbetet med tunnelbanans gula linje är påbörjad och kommer ha stationer i Arenastaden och Hagalund.

Övrigt


Byggår

2023

Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Karl Henrik Lenneryd
076-894 45 25
Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se


Kontakt

Karl Henrik Lenneryd
Karl Henrik Lenneryd
076-894 45 25

Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328976

Utvalda lokaler från Fabege AB i Arenastaden

Liknande lediga lokaler i Arenastaden