Evenemangsgatan 31 A

Kontor, 197 m2, Stockholm, Arenastaden

Här är du granne med Mall of Scandinavia och Friends Arena.
Perfekt lokal för kontor eller showroom. Du hittar lokalen närmast trappen upp mot Friends Arena och Mall of Scandinavia så här finns stora flöden vid tex. fotbollsmatcher, konserter och andra stora evenemang på Friends.

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till Stockholms modernaste stadsdel! Här möter du lika delar affärsliv som nöjen, och alltid med hög puls. Mall of Scandinavia och Friends Arena är två centrala landmärken i stadsdelen som fungerar som nav för all typ av service och nöjen.
Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden.
Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag.

Närservice

I Arenastaden har du ett stort och varierat utbud av service. Här ska det vara lätt att utföra ärenden, träna, äta gott, ha konferenser och bo på hotell. Och det är det också.
Mall of Scandinavia Större än Mood, NK, Gallerian och Sturegallerian tillsammans. Här finns över 200 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 kvm.
I området ligger Quality Hotel Friends med 400 hotellrum och 22 konferensrum samt Comfort Hotel Solna, Sveriges första nollenergihotell med 336 rum. Utöver de som finns i Quality Hotel Friends finns i området ytterligare fler konferensanläggningar.
Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger.
Närhet till Råstasjön och Hagaparken, fina löprundor, badhus och gym. Mycket som gör det lätt att rekrytera och behålla medarbetare.

Kommunikationer


4 min till Odenplan
7 min till Centralen
MTR trafikerar Solna-Göteborg
30 min till Arlanda
10 min till Bromma flygplats
15 min med cykel till Odenplan
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20 och E18 samt bra cykelvägar.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

Krister.Loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327936

Utvalda lokaler från Fabege AB i Arenastaden