Stjärntorget 1

Kontor, 1891 - 9455 m2, Stockholm, Arenastaden

Arenastadens bästa adress Stjärntorget 1
Välkommen till Stjärntorget 1 - kanske Arenastadens bästa adress i hjärtat av stadsdelen samt ovanför Westfield Mall of Scandinavia.
Här sitter ni inte bara nära fantastisk service, utan rakt ovanför den.

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till Stockholms modernaste stadsdel! Här möter du lika delar affärsliv som nöjen, och alltid med hög puls. Mall of Scandinavia och Friends Arena är två centrala landmärken i stadsdelen som fungerar som nav för all typ av service och nöjen.
Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden.
Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag. Här blir du granne med Telia, SEB, ICA, Siemens, Svea Ekonomi, Adidas och TietoEvry för att bara nämna några. Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden.
Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag. Här blir du granne med Telia, SEB, ICA, Siemens, Svea Ekonomi, Adidas och TietoEvry för att bara nämna några.

Parkeringsmöjligheter/garage

Rakt under oss finns Westfield Mall of Scandinavias garage med gott om platser.

Närservice

I Arenastaden har du ett stort och varierat utbud av service. Här ska det vara lätt att utföra ärenden, träna, äta gott, ha konferenser och bo på hotell. Och det är det också.
Mall of Scandinavia Större än Mood, NK, Gallerian och Sturegallerian tillsammans. Här finns över 200 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 kvm.
I området ligger Quality Hotel Friends med 400 hotellrum och 22 konferensrum samt Comfort Hotel Solna, Sveriges första nollenergihotell med 336 rum. Utöver de som finns i Quality Hotel Friends finns i området ytterligare fler konferensanläggningar.
Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger.
Närhet till Råstasjön och Hagaparken, fina löprundor, badhus och gym. Mycket som gör det lätt att rekrytera och behålla medarbetare. Mall of Scandinavia Större än Mood, NK, Gallerian och Sturegallerian tillsammans. Här finns över 200 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 kvm.
I området ligger Quality Hotel Friends med 400 hotellrum och 22 konferensrum samt Comfort Hotel Solna, Sveriges första nollenergihotell med 336 rum. Utöver de som finns i Quality Hotel Friends finns i området ytterligare fler konferensanläggningar.
Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger.
Närhet till Råstasjön och Hagaparken, fina löprundor, badhus och gym. Mycket som gör det lätt att rekrytera och behålla medarbetare.

Kommunikationer


4 min till Odenplan
7 min till Centralen
MTR trafikerar Solna-Göteborg
30 min till Arlanda
10 min till Bromma flygplats
15 min med cykel till Odenplan
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20 och E18 samt bra cykelvägar.

Övrigt


Byggår

2016

Våningsplan

-8747
Kontakta Annonsör

Karl Henrik Lenneryd
076-894 45 25
Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se


Kontakt

Karl Henrik Lenneryd
Karl Henrik Lenneryd
076-894 45 25

Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328920

Utvalda lokaler från Fabege AB i Arenastaden

Liknande lediga lokaler i Arenastaden