Linnégatan 89E

Kontor, 642 m2, Stockholm

Representativ lokal med utsikt
Med fin utsikt över Linnégatan och Berwaldhallen ligger detta trevliga och representativa kontor. Här arbetar ni högts upp i byggnaden med fönster i flera väderstreck, vilket ger fantastisk utsikt och ett vackert ljusinsläpp. Den höga takhöjden med sekelskiftesfönster bidrar också till den tidstypiska charmen.

Lokalen har en blandad planlösning med öppet kontorslandskap, mötesrum och mindre rum för samtal. Pentryt är luftigt med plats för gemensamma luncher och fikapauser och en av toaletterna har dusch. Entréloungen och mötesrum för externa eller interna möten ligger naturligt avskilt i en egen del av lokalen.

Omgivning

Närservice

I Garnisonen finns tillgång till allt från reception, vaktmästeri, konferensservice, garage och biltvätt till restauranger och service som Coop, Systembolaget och apotek. Här finns också fantastiska terrasserna för lunch eller kundevent, där den på taket bjuder på en slående vy över hela staden och den längre ner i huset som har en fantastisk stadsodling anlagd av Bee Urban, och för den konstintresserade hittar ni också en unik konstsamling med över 40 stora konstverk i kvarteren. Den vackra byggnaden är dessutom miljöcertifierad med LEED Guld.

Kommunikationer


T-bana Karlaplans t-bana är ca 700 meter från fastigheten
Bussar Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar kvarteret

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Linnégatan 89E

Byggår

1886

Renoveringsår

2013

Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler