Stormbyvägen 2-4

Kontor/Övrigt, 612 m2, Stockholm

Anpassningsbar gavellokal med många möjligheter
Chans att hyra en unik kontorslokal i Spånga Center. Denna gavellokal på 612 kvm, belägen en trappa upp, erbjuder enastående möjligheter för att forma en inspirerande arbetsplats.

Lokalens huvudfunktioner
• Fönster i tre väderstreck Naturligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och intressanta fönsterpartier som ger karaktär och dynamik åt lokalen.
• Lokalens utformning Skapa en modern arbetsplats med ett öppet kontorslandskap som främjar samarbete och kreativitet. Lokalen är disponerad med konferensrum, samtalsrum samt enskilda kontorsrum utöver det öppna kontorslandskapet i öppet samband med pentrydel. Här har du möjlighet att påverka planlösningen och materialvalen för att skapa en arbetsplats som matchar dina behov och visioner. Utrymme finns i lokalen för att skapa en välkomnande receptionsdel precis innanför entrén.

Byggnadens extra fördelar
• Varmgarage med laddpunkter Du och dina medarbetare har möjlighet att förhyra p-platser i ett kameraövervakat varmgarage med direktaccess från huset. Nyinstallerade laddpunkter för elbilar.
• Restaurang I byggnadens centralt belägna ljusgård finns restaurang.
• 2 st gym Håll dig aktiv och hälsosam med tillgång till två fullt utrustade gym i byggnaden.
• Vårdcentral Nyöppnad vårdcentral.
• Externa förråd Behöver du extra förvaringsutrymme? I varmgarage finns möjlighet att förhyra förråd med direktaccess från atriumdel.
• Postrum Huset erbjuder postrum för mindre gods- och postmottagning.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen centralt i Spånga med närhet till Spånga centrum (500 m) med stort utbud. Omkringliggande bebyggelse utgörs av nya Bromstenstaden, villaområden och mindre lättindustriområde.

Närservice

Fastigheten erbjuder god service för både verksamheten och era anställda. Här finns en populär lunchrestaurang, vårdcentral och två gym/träningsanläggningar. Det finns även reception med bl. a. post/pakethantering. I varmgaraget finns P-platser med laddpunkter att förhyra.

Kommunikationer


Från Spånga Centrum (ca 500 m) går ett flertal busslinjer samt pendeltåget som tar ca 15 min till centrala Stockholm.

Övrigt


Byggår

1989

Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Maria Björn
08-518 331 00
maria.bjorn@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler