Dokument

Planritning Elektrogatan 10 - ca 691 m2

Elektrogatan 10

Kontor, 691 m2, Stockholm

En fastighet med hög arkitektonisk kvalitet med generösa fönster
Välkommen till Elektrogatan 10, en fastighet som erbjuder stor flexibilitet och en genomtänkt planlösning för att främja samarbete och god kommunikation. Stora generösa fönster i alla väderstreck ger ett fantatiskt ljusinsläpp. Omsorg om detaljer och användning av gedigna material bidrar till en hållbar, attraktiv och funktionell arbetsmiljö. Byggnaden håller hög arkitektonisk kvalitet och är certifierad enligt Miljöbyggnad Guld. Välkommen!

Omgivning

Omgivning/natur

Ditt nya kontor har ett ypperligt läge i mötet mellan Solna och Sundbyberg. Området har under senare år genomgått en spännande utveckling. Det utmärkta kommunikationsläget och breda utbudet av service lockar företag från olika branscher. Allt från myndigheter och stora huvudkontor till spännande startups.

Stadsdelen har en grön inramning med lummiga oaser mellan husen och vackra promenadstråk längs vattnet, samt flera utegym och träningsanläggningar.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns garageplatser i huset samt ett parkeringshus intill. Fastigheten erbjuder även en generös cykelparkering med möjlighet till cykelvård.

Närservice

Utanför dörren hittar du allt du kan tänkas behöva med bra servicemöjligheter och grönskande miljöer som förgyller din jobbvardag. Endast några minuter bort ligger grannfastigheten Origo med service utöver det vanliga, inspirerad av hotellvärlden. Här kan du njuta av goda luncher på Bistro Victor och AWs under bar himmel på husets takterrass. För den hungriga finns flera restaurangalternativ att välja mellan. I kvarteret hittar du allt från sushi, fräsch streetfood, husmanskost, take away till indiskt och fräscha sallader.

Kommunikationer



Med tunnelbanan från T-centralen tar det endast 10 minuter till Solna strand, där det är dags att hoppa av. Efter åtta minuters promenad är du framme på jobbet. Smidigt, eller hur? I närheten finns även bussar och pendeltåg. Om du gillar att cykla till jobbet finns det utmärkta cykelvägar och du anländer hit på under 30 minuter från city. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Det finns även möjlighet att båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten M/S Hamnskär som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.



Övrigt


Byggår

2017

Våningsplan

2 av 7

Planlösning

Lokalen erbjuder stor flexibilitet och planlösningen har utformats för att främja samarbete och god kommunikation mellan människor. Här ersätts långa korridorer av innovativa planlösningar, som tillsammans med ljusinsläpp från flera håll och gröna oaser runt omkring skapar en trivsam miljö.




Kontakta Annonsör

Annelie Liljeqvist

Annelie Liljeqvist