Kungstensgatan 23

Kontor, 164 m2, Stockholm, Vasastan

Moderna kontorslokaler med fint ljusinsläpp. Här sitter du högst upp i de populära kvarteren kring Döbelnsgatan, Rådmansgatan och Kungstensgatan.
Unik vindslokal med härlig industrikänsla som ger ljus under hela arbetsdagen. Med öppna ytor, två mötesrum och ett platsbyggt kök i öppet landskap ges du möjligheten att skapa det kontor som önskas. Lokalen ligger mitt i myllret av Vasastan med närhet till all tänkbar service. Fastigheten erbjuder även en trevlig innergård med inbjudande växtlighet och trivsamma sociala ytor.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten återfinns i genuina och levande stadskvarter med ett stort utbud av det mesta, och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med andra kontor utan i ett levande kvarter med caféer, blomaffärer, mammor och pappor med barnvagnar.

Mat från hela världen ett stenkast från dig. Behöver du handla på lunchen behöver du inte promenera långt, Hemköp ligger runt kvarteret och allt från systembolaget till apotek hittar du inom 5 minuterspromenad.

Grönområden i närheten är många, vad sägs om Observatorielunden, Tegnérlunden och Johannes Kyrka, som alla ger en känsla av att kunna komma undan och andas.

Närservice

Fastigheten ligger bara ett stenkast ifrån Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen vet Att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, andra företag, gym och caféer.
Handlar och fixar vardagsärenden gör du på ett överflöd av apotek, systembolag, postkontor, banker, matbutiker, frisörer, vårdcentraler och kemtvättar. Den nyöppnade asien inspirerade restaurangen Farang finns i fastigheten och i området i övrigt finns ytterligare cirka 70 restauranger.

Längtar du efter en latte föreslår vi exempelvis Café Sosta Espresso Bar. Och suktar du efter en dagkonferens och en god lunch föreslår vi Hotel Birger Jarl med en nybyggd konferensavdelning.

När du behöver bränna kalorierna från alla goda luncher gör du det SATS på Birger Jarlsgatan 57 D. Det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. Om du hellre föredrar frisk luft, varför inte ta en shoppingpromenad mellan Hötorget, Stureplan, NK, Åhlens city och Gallerian.

Kommunikationer


Rådmansgatan 40 är inte bara hemtrevligt, det ligger cirka fyra minuter med tunnelbana från T-centralen. Tunnelbanestationen Rådmansgatan väntar 200 meter bort.

För att nå Hötorget krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter och E4an når du enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull. Nere på Sveavägen kan du också ta buss 59, 516, 526, 561 och 565.

Kommunikationsmöjligheterna kan knappast bli bättre, både för dig själv och dina kunder.

Övrigt


Våningsplan

6
Kontakta Annonsör

Andreas Tangen
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se


Kontakt

Andreas Tangen
Andreas Tangen
073-678 79 32

Andreas.Tangen@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328977

Liknande lediga lokaler i Vasastan