Dokument

Idéskiss

Tegnérgatan 37

Kontor, 163 m2, Stockholm, Vasastan

Stilfullt renoverad lokal med funktionell planlösning

Välkommen till denna inbjudande och mysiga kontorslokal. Lokalen har en blandning av mindre och större rum som kan användas för konferensrum, enskilda kontor samt öppet kontorslandskap. Genomgående planlösning, 2 st WC med duschar och ett snyggt kök. Lokalen är belägen på tredje våningen i huset och hiss finns. Lokalen har högt i tak, vackra golv och tidstypiska stukaturer.

Omgivning

Fastigheten är belägen i gränslandet mellan city och Vasastan. Området präglas av vackra sekelskiftesfastigheter innehållandes både bostäder och/eller kontor. Något kvarter bort finns Tegnérlunden och ytterligare lite längre även Observatorielunden med grönska.

Planlösning

Lokalen har en blandning av mindre och större rum som kan användas för konferensrum, enskilda kontor samt öppet kontorslandskap. Genomgående planlösning, 2 st wc med duschar och ett snyggt kök. Lokalen är belägen på tredje våningen i huset och hiss finns. Lokalen har högt i tak, vackra golv och tidstypiska stukaturer.

Kommunikationer

Fastigheten är mycket lättillgänglig. Med tunnelbanans gröna linje når du station Rådmansgatan som ligger några minuters promenad från fastigheten. Till bussar, tunnelbana och pendeltåg vid Odenplan tar du dig till fots på drygt 5 min.

Service

I närområdet finns allt man kan önska. Drottninggatans shoppingutbud, ett flertal bra lunchrestauranger, flera caféer och gym (bl a SATS Sveavägen).

Kontakta Annonsör

Cecilia Andersson
010-3311354
cecilia.andersson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Vasastan

Liknande lediga lokaler i Vasastan