Kungsgatan 12-14

Kontor, 603 m2, Stockholm, City

Trivsam och effektiv kontorslokal i bästa cityläge mellan Stureplan & Sveavägen.
Välkommen till en modern och effektiv lokal i mycket gott skick med en trivsam planlösning och nyrenoverade ytskikt. Till lokalen kommer man både från Kungsgatan 12-14 och Brunnsgatan 11. Lokalen håller genomgående ljus med fönster mot Brunnsgatan och fastighetens gröna gårdsoas. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som detta trivsamma läge och lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Nära Stureplan och dess puls och för den som vill ta en lunchpromenad ligger Humlegården precis runt hörnet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage dock med begränsat antal tillgängliga platser och låst cykelparkering.

Närservice

All tänkbar service finns i närområdet tack vare det centrala läget. Mängder av restauranger och kaféer, gym, bank, frisör och hotell.

Kommunikationer


Läget har nära till allmänna kommunikationer. Både Hötorgets och Östermalmstorgs tunnelbanestationer nås efter bara några minuters promenad. Ett flertal innerstadsbussar passerar alldeles i närheten. Buss 1 mot Frihamnen/Fridhemsplan-Essingeöarna går förbi alldeles utanför huset. Buss 2 går från Birger Jarlsgatan mot Norrtull/Slussen-Sofia. Till T-centralen och Arlanda Express tar det knappa 10 minuter att gå.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kåkenhusen 25

Byggår

1983

Våningsplan

6 av 7

Planlösning

Optimerad kontorslokal om ca 603 kvadratmeter. Vid entrén möts du av en inbjudande lounge- och receptionsyta jämte mötesrum vilket skapar en tydlig del för både externa gäster och medarbetare. Kontoret har vidare ett öppet kontorslandskap som rymmer ca 35 arbetsplatser och fem enskilda arbetsrum/teamsrum/fokusrum. Utrymmen för förråd, utskrift och WC är strategiskt placerade i lokalen. Sammantaget erbjuder planlösningen en härlig arbetsmiljö och välbefinnande.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City