Kungsgatan 12-14

Kontor, 433 m2, Stockholm, City

I bästa cityläge högst upp i huset med egen takterrass!
Nu ges möjlighet att hyra moderna och ljusa kontorslokaler på Kungsgatan 12-14 med representativ entré. Här sitter du högst upp i huset med egen takterass mot den grönskade innegården och en fantatisk kungsbalkong mot Kungsgatan som löper längs med hela lokalen. Det finns möjlighet till skyltläge på fasaden för bra impact. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som detta trivsamma läge och lokal har att erbjuda.

Omgivning

Omgivning/natur

Nära Stureplan och dess puls och för den som vill ta en lunchpromenad ligger Humlegården precis runt hörnet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage dock med begränsat antal tillgängliga platser och låst cykelparkering.

Närservice

Fastigheten har ett mycket attraktivt läge mitt i Stockholms kärna mellan Hötorget och Stureplan, ett område som präglas av folkliv, puls och shopping, med all tänkbar service inom bekvämt räckhåll.

Kommunikationer


Läget har nära till allmänna kommunikationer. Både Hötorgets och Östermalmstorgs tunnelbanestationer nås efter bara några minuters promenad. Ett flertal innerstadsbussar passerar alldeles i närheten. Buss 1 mot Frihamnen/Fridhemsplan-Essingeöarna går förbi alldeles utanför huset. Buss 2 går från Birger Jarlsgatan mot Norrtull/Slussen-Sofia. Till T-centralen och Arlanda Express tar det knappa 10 minuter att gå.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kåkenhusen 25

Byggår

1983

Våningsplan

9 av 9

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning med en välkomnande lounge och reception. Invid entrén finns två mötesrum och vidare finns mindre samtalsrum att tillgå. Stort pentry mot den egna takterrassen och grönskande innergården. För dem som cyklar till arbetet eller tränar finns bekvämligheter som dusch- och omklädningsrum samt cykelrum.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City