Linnégatan 6

Kontor, 87 m2, Stockholm, City

Mindre kontorslokal i entréplan med fönster mot Linnègatan, möjligt till snabbt tillträde.
Välkommen till detta trivsamma kontor beläget på entréplan med en härlig genomströmning av ljus genom tre imponerande fönster som vetter mot gatan. Lokalen funkar bra både för kontorsverksamhet och showroom. Det representativa läget i hörnet av Linnégatan och Brahegatan gör det till en attraktiv plats för affärsverksamhet. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som lokalen har att erbjuda, möjligt till snabbt tillträdde.

Omgivning

Omgivning/natur

Stureplans citypuls finner man efter någon minuts promenad och strax intill ligger gröna Humlegårdsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage

På Brahegatan finns nedfart till parkeringsgarage i två våningar samt infart till en innergård med ett fåtal parkeringsplatser.

Närservice

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården och endast ett par kvarter från Stureplan och Östermalmstorg. Nära till allt och all tänkbar service som kan erbjudas i detta fina cityläge.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med nära gångavstånd till Östermalms tunnelbanestation, dessutom går ett flertal innerstadsbussar (buss 1, 56) alldeles i närheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Humlegården 60

Byggår

1883

Renoveringsår

2022

Planlösning

Lokalens 87 kvm är smart disponerade med storrum mot gatan, ett mindre mötesrum och generös paus- och pentrydel som även passar bra för informella möten. Till fastigheten finns ett nyrenoverat dusch- och omklädningsrum.
Kontakta Annonsör

Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City